На Косі та на Лісках влітку пропонують організувати прибирання міських територій

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.04.2017 · 16:41 · переглядів - 1133

На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення, згідно якого пропонується під час курортного сезону організувати додаткове прибирання територій мікрорайонів Коси та Лісок. На ці потреби планується виділити 1 млн. 700 тис. грн.

На Косі та на Лісках влітку пропонують організувати прибирання міських територій

Ці кошти будуть спрямовані профільному комунальному підприємству, штат якого пропонується розширити на 20 чоловік. Відповідну пропозицію під час засідання комісії з питань планування бюджету озвучив заступник міського голови Станіслав Лимарчук.

На думку профільного заступника узбіччя вул. Макарова потребує додатково нагляду з боку комунальних служб, оскільки чимало недобросовісних автомобілістів з вікна свого авто викидають сміття прямо на дорогу. Крім того, території Коси, які не передані в оренду, фактично, ніким не утримуються, тому їх також необхідно прибирати. Аналогічна ситуація і на Лісках.

В цілому депутати підтримали таку ініціативу, однак наголосили на необхідності проведення профілактичної роботи з власниками баз відпочинку та оздоровчих закладів, які розташовані на Косі про необхідність проведення прибирань не лише на орендованій території, а й на прилеглих ділянках.

Остаточне рішення буде ухвалено на черговій сесії міської ради.

Тэги: мусор



Останні новини Бердянська
сьогодні, 7 травень, вівторок 2024
вчора, 6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок