Тарифи на воду не покривають видатки підприємства

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.06.2017 · 20:18 · переглядів - 2699

З бюджету виділяють 1,7 млн. грн. для покриття заборгованості Бердянськводоканалу

Тарифи на воду не покривають видатки підприємства

Три мільйони 900 тисяч гривень становить заборгованість КП «Бердянськводоканал» перед державним бюджетом України. Міська влада пропонує виділити 1,7 млн. грн для часткового покриття заборгованості комунального підприємства.

З такою ініціативою перед депутатами виступив заступник міського голови Станіслав Лимарчук на засіданні профільної депутатської комісії з питань ЖКГ. За словами Станіслава Лимарчука заборгованість складається із податкового боргу, який реструктуризовано рішенням суду – 2 млн. 190 тис. грн. та поточних податкових платежів. Для врегулювання проблеми, з міського бюджету пропонується виділити 1,7 млн. грн. 

Лымарчук Станислав

Більша частина коштів заходить на підприємство за рахунок субсидій, які перенаправляють на оплату електроенергії. Абонентська плата користувачів покриває собівартість послуги лише на 70-80%. Здебільшого це пов’язано зі збільшенням мінімальної заробітної платні, - охарактеризував ситуацію на підприємстві Станіслав Лимарчук.

Члени профільної комісії із занепокоєнням заслухали доповідь Станіслава Лимарчука і прийняли рішення визначитись з цього питання шляхом голосування на сесії, адже у колег по депутатському корпусу може виникнути чимало запитань по результатам фінансово-господарської діяльності КП «Бердянськводоканал».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок