В районе ж-д переезда на «8 Марта» мужчина попал под поезд - обновлено

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
15.06.2017 · 19:08 · переглядів - 4466

Происшествие случилось вчера 14 июня около шести часов утра. Житель Бердянска угодил под движущийся состав. Пострадавший получил серьезную травму ноги, но в целом угрозы его жизни нет.

В районе ж-д переезда на «8 Марта» мужчина попал под поезд - обновлено

Причины и обстоятельства ЧП выясняются. За последнее время в Бердянске – это не первый трагический случай, связанный с железной дорогой. Двумя неделями ранее под поезд в районе «Горбатого моста» угодила 60-летняя женщина, получив ампутацию ног.

А в феврале движущийся поезд в районе 204 км перегона «ст. Берда-Бердянск» унес жизнь 26-летней девушки.

Информация от пресс службы полиции

14 червня близько 7 години до Бердянського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області надійшло повідомлення від чергового по станції «Бердянськ», що під час проходження пасажирського потягу перегону ст.Берда-ст.Бердянськ, було виявлено громадянина з травмованою нижньою кінцівкою.

На місце прибула слідчо-оперативна група. Потерпілим виявився місцевий громадянин 1988 року народження, якого з травмою лівого стегна було госпіталізовано.

За попередньою інформацією він вранці йшов на роботу по залізничному насипу в навушниках. Машиніст подавав звукові сигнали і, навіть, був змушений здійснити екстрене гальмування. За свідченням самого потерпілого, якогось удару він не відчув і не виключає, що травму отримав, підсковзнувшись на гравійній підсипці. Всі обставини отримання ушкоджень будуть встановлені в ході розпочатого кримінального провадження за ознаками ч.2 ст.276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту), призначені експертизи.

Можливих свідків пригоди просимо звернутися до Бердянського відділу поліції – вул. Грецька, 5 к.411, слідчий Лариса Кочетова.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок