150 тисяч гривень на костюми для вилову тварин

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.06.2017 · 19:18 · переглядів - 2127

В Бердянську пропонують придбати три костюми для вилову безпритульних тварин майже за 150 тисяч гривень

150 тисяч гривень на костюми для вилову тварин

Профільний заступник міського голови Станіслав Лимарчук, на засіданні планово-бюджетної комісії повідомив, що на чергову сесію міської ради виноситься проект рішення, в якому передбачається збільшення коштів на придбання спеціальних костюмів для вилову бродячих тварин до 49-ти тисяч гривень за комплект.

Про необхідність придбання спец. одягу для вилову безпритульних тварин в мерії говорять ще з минулого року. Фінансування на придбання такого обладнання декілька разів відкладали. В черговий раз це питання виноситься на сесію міської ради в червні. За цей період вартість костюмів для вилову собак зросла з 33-х тисяч до 49-ти.

Станіслав Лимарчук підкреслив, що придбання спеціального одягу вкрай необхідно, адже комунальники, в процесі вилову безпритульних тварин, зустрічають собак бійцівських порід. У зв'язку з цим підвищується ризик отримання травм від бродячої тварини. Депутатам пропонується переглянути програму і виділити кошти для придбання трьох спеціальних костюмів по 49 тисяч гривень кожен.

Члени планово-бюджетної комісії неоднозначно сприйняли цю ініціативу міської влади. Погоджуючись з тим, що проблему з безпритульними тваринами необхідно вирішувати якомога швидше, вартість спец. одягу, все ж, надто велика. В результаті було прийнято рішення ухвалити дане питання шляхом голосування сесії.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок