До Дня молоді у Бердянську відбудеться фестиваль «Розумні діти»

По матеріалам пресс-службы исполкома
21.06.2017 · 11:38 · переглядів - 851

Про це 20 червня повідомили організатори заходу на прес-конференції, що відбулася у виконкомі

До Дня молоді у Бердянську відбудеться фестиваль «Розумні діти»

Метою свята є зміцнення сімейних відносин та організація дозвілля для усієї родини. Організаторами заходу виступили відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради, відділ культури виконавчого комітету Бердянської міської ради, громадські організації „Сяйво надії” та „Центр соціально-освітніх ініціатив”, „Агентство торжеств „ФУРОР”, навчальний центр „COOL English”. Кошти на проведення фестивалю було отримано з міського бюджету та від приватних меценатів. За словами спеціаліста відділу сім’ї, молоді та спорту Ганни Полієвець, з бюджету Бердянська на цей захід за „Програмою соціального становлення та розвитку молоді м. Бердянськ на 2017 рік.” було виділено приблизно 8 000 грн.

За словами організаторів фестивалю, цей захід допомагає виявити талановиту малечу, дати юним бердянцям змогу спробувати свої сили у різних видах творчої діяльності. Як повідомила голова громадської організації „Сяйво надії” Оксана Антолік, торік понад 200 дітей взяли участь у фестивалі. Цього разу очікують уже 300 учасників. Це і відомі творчі колективи Бердянська, і ще незнані групи, танцюристи, вокалісти тощо.

Приємно, що одним лише виявленням „зірочок” організатори фестивалю не обмежуються. За словами заступника директора навчального центру „COOL English” Вікторії Черниш, в усіх учасників заходу є можливість забезпечити сприятливі умови для розвитку свого таланту, отримавши безкоштовний абонемент на відвідування певних навчальних центрів Бердянська. Розіграш таких абонементів буде однією з цікавинок фестивалю. Серед інших заохочень — почесні грамоти та пам’ятні подарунки.

Однак свято обіцяє бути захоплюючим не лише для самих учасників фестивалю, а й для усіх його відвідувачів. Ярмарок хендмейд-виробів, численні майстер-класи, вражаючі фотозони, анімаційні та навчальні локації, водяна битва (при собі мати власну „зброю”!) — ці та багато інших цікавинок чекають на бердянців 25 червня, на Приморській площі. Почнеться свято з урочистої ходи від Міського палацу культури, об 11:00, а от основне дійство продовжиться на Приморській площі до 19.00. Нагородження талановитої молоді Бердянська відбудеться о 18:00.

У межах заходу відбудеться збір коштів на користь дітей з обмеженими можливостями, які відвідують центр соціальної допомоги та реабілітації інвалідів „Забота”.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок