Результати конкурсу: в Бердянську зменшили кількість автобусів на міських маршрутах

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.06.2017 · 13:26 · переглядів - 2540

В Бердянську визначили переможців конкурсу з пасажирських перевезень, який проводиться один раз на 5 років. Результати цьогорічного конкурсу підвели на підсумковому засіданні конкурсної комісії в мерії.

Результати конкурсу: в Бердянську зменшили кількість автобусів на міських маршрутах

Більшість підприємців, які раніше надавали послуги з пасажирських перевезень, продовжуватимуть працювати в цій сфері послуг наступні 5 років. Начальник транспортного відділу мерії Ірина Удовиченко детально роз’яснила представникам ЗМІ, які зміни відбудуться в сфері громадських перевезень, після проведеного конкурсу. 

Підприємці, які перемогли в конкурсі взяли на себе ряд інвестиційних зобов’язань – облаштування автобусів веб-камерами, ідентифікаційними бейджами водіїв та кондукторів, всі учасники конкурсу погодились на безкоштовне перевезення дітей до 7-ми років, учнів 1-4 класів, учні 5-11 класів мають право на 50% знижку, – розповіла Ірина Удовиченко.

Крім того, майже на всіх маршрутах зменшилась кількість транспортних засобів. Це пов’язано з однією з ключових вимог, яку поставили перед конкурсантами в мерії – автобуси мають бути з двома автоматичними дверима. В транспортному відділі запевняють, що зменшення кількості автомобілів жодним чином не вплине на інтервали руху маршрутів. Більше того, на 9-му маршруті інтервал руху буде знижено.

Буде дуже жорсткий контроль за перевізниками. В разі виявлення 3-х порушень будемо ініціювати розірвання договірних відносин з підприємцем. – підкреслила Ірина Удовиченко.

Результати конкурсу будуть затверджені на засіданні виконавчого комітету, через 10 днів, якщо перевізники не оскаржуватимуть оголошені результати.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок