Бердянські чиновники вкотре пообіцяли підвищення якості послуг в громадському транспорті

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.07.2017 · 16:58 · переглядів - 1535

Впродовж тижня після проведення конкурсу з пасажирських перевезень, на наших сторінках в соціальних мережах бердянці почали скаржитись на водіїв та на стан автобусів

Бердянські чиновники вкотре пообіцяли підвищення якості послуг в громадському транспорті

На інформаційному дні начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко і особисто міський голова Володимир Чепурний пообіцяли застосувати жорсткі заходи до перевізників.

Так, Ірина Удовиченко наголосила, що з моменту офіційного затвердження результатів конкурсу  (на засіданні виконавчого комітету 11-го липня) всі автобуси мають виходити на маршрут зі змонтованими відео реєстраторами. Це дозволить перевіряти характер спілкування водіїв з пасажирами. Крім того, на маршрутах залишаться лише ті транспортні засоби, які пройшли перевірку – обладнані двома автоматичними дверима та технічно справні.

Міський голова Володимир Чепурний і начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко підкреслили, що в разі фіксації трьох порушень одним підприємцем, чиновники ініціюватимуть розірвання договору з цим перевізником. Іншими словами, якщо хтось з пасажирів зіштовхнувся з вкрай агресивною поведінкою водія автобусу, відвертим хамством з його боку – про ці факти необхідно повідомляти транспортний відділ, який має відреагувати належним чином і скласти попередження на підприємця. Своєчасні сигнали з боку пасажирів та контроль за чиновниками мерії – єдиний прийнятний варіант боротьби бердянців за підвищення культури спілкування в транспортних засобах. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок