В День рибака слобідчани відзначили День мікрорайону

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.07.2017 · 21:46 · переглядів - 1709

Щороку рибацький мікрорайон свій День відзначає в День рибака. В цьому році для слобідчан різного віку організатори підготували розваги на будь-який смак.

В День рибака слобідчани відзначили День мікрорайону

Дощ, який періодично опускався на Бердянськ впродовж дня, не завадив слобідчанам відзначити подвійне свято. В неділю, в клубі «Маяк» відбулись урочистя з нагоди Дня рибака. В реконструйованому концертному залі клубу мешканці та гості мікрорайону приймали привітання від офіційних осіб. Від імені міської влади слобідчан привітали керуюча справами міськвиконкому Ольга Кочубей, депутат міської ради Володимир Безверхий, які активістам комітету подарували символічні презенти (картину та барометр). Зі словами привітань до співмешканців мікрорайону звернулась і голова комітету Вікторія Васильєва.

Концертну програму підготували вихованці клубу «Маяк», учні ЗОШ №6 та інші артисти. На подвір’ї клубу слобідчан пригощали різними стравами та юшкою, яку організував для гостей свята депутат Григорій Патей.

Кульмінацією святкування стала зустріч повелителя морів та океанів Нептуна, який вийшов прямо з води. Разом з казковим персонажем юні слобідчани розважались, брали участь у веселих конкурсах.

Слобідка сьогодні поступово перетворюється на курортний мікрорайон, рибацький промисел залишається основним видом занять лише для одиниць, для інших він перетворився на хобі. Однак, незважаючи на реалії сьогодення, слобідчани та й інші мешканці приморських мікрорайонів, шанують свої традиції, тому щороку День рибака відзначають сім’ями на масових заходах.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок