Керівник Бердянського відділу поліції провів черговий прийом жителів Бердянського району.

По матеріалам пресс-службы полиции
14.07.2017 · 18:03 · переглядів - 975

Берестовська громада - а саме тут 13 червня відбувся виїзний прийом начальником Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Олегом Фомічовим

Керівник Бердянського відділу поліції провів черговий прийом жителів Бердянського району.

Берестовська громада - а саме тут 13 червня відбувся виїзний прийом начальником Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Олегом Фомічовим – це одне з двох громадських об’єднань, які вже функціонують на території нашого району і включає села – Берестове, Карла-Маркса, Миколаївку, Родіонівку, Малинівку, Гладове, Калайтанівку, і хутори - Сачки і Довбино.

Керує всім цим голова громади Наталля Кушнір, а охорону публічного порядку – безпосередньо на місці – здійснює дільничний офіцер поліції Олексій Бобро. Невирішених питань у жителів, які б потребували втручання керівництва поліції, як виявилося небагато. Тому Олег Миколайович і Наталья Миколаївна мали можливість обговорити особливості місцевого побуту, проведення масових заходів, детально обсудити питання створення територіального формування з охорони публічного порядку з числа місцевих, небайдужих членів громади, що стало б суттєвою допомогою місцевому дільничному.

В розмові прийняв участь заступник голови Євген Зіборов. Як ясувалося, керівники мають спільне бачення вирішення поточних проблем, що, безумовно, позитивно вплине і на безпеку людей, і на розвиток громади. 

Наступний такий захід відбудеться в самому східному населеному пункті району – селі Червоне Поле, 20 липня з 17 до 18 години. Телефон для довідок – 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок