Громадскість закликає владу виділити майданчик для відстою зерновозів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.07.2017 · 16:42 · переглядів - 1969

На засіданні дорадчого комітету з питань розвитку громадянського суспільства активісти запропонували міському голові Володимиру Чепурному посприяти у вирішенні проблеми пересування та відстою зерновозів, які прямують в порт

Громадскість закликає владу виділити майданчик для відстою зерновозів

Громадський активіст Роман Синиця повідомив представників міської влади про готовність «Укртрансбезпеки» встановити ваговий комплекс для зважування зерновозів, які заїжджають в Бердянськ. За його словами державна служба має можливість обладнати такий комплекс, необхідно лише виділення земельної ділянки з боку міської влади.

Міський голова Володимир Чепурний доручив секретарю міської ради Олексію Холоду зв’язатись з керівництвом «Укратрансбезпеки» в Запорізькій області для вияснення всіх обставин питання. За словами мера, керівництво міста ініціювало запуск цієї процедури, надсилались листи до облдержадміністрації, однак жодної реакції не було. Якщо державна служба з безпеки на транспорті дійсно готова співпрацювати, міська влада створить всі необхідні умови для вирішення проблеми пересування та відстою зерновозів.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок