В місцях скупчення людей в Бердянську посилять заходи безпеки

З міського бюджету Бердянська виділили кошти на придбання металошукачів: одного арочного та двох ручних. Таке рішення міська рада ухвалила згідно рекомендацій Запорізької облдержадміністрації.

Враховуючи високий рівень терористичної загрози в Запорізькій області облдержадміністрацією рекомендовано вжити заходи для попередження насильницьких актів. У зв’язку з цим до програми “Безпечне місто” депутати міської ради, на черговій сесії міської ради ухвалили рішення по придбанню трьох металошукачів — двох ручних та одного арочного.

Як пояснив нашій редакції помічник міського голови Дмитро Зубович, ці металошукачі будуть передані у користування поліцейським. Правоохоронці будуть визначити, де і коли доцільно використовувати металошукачі. Це можуть бути різноманітні фестивалі, концерти до знаменних дат, футбольні матчі і т.п.

Крім того, до цієї ж програми депутати додали кошти на придбання ще 10-ти відеокамер для зовнішнього спостереження на вулицях міста.

##36560##

– В найближчій перспективі ми плануємо обладнати камерами спостереження і мікрорайони. Ми поступово будемо просуватись від центра до інших частин міста. Такі заходи суттєво сприятимуть оперативному розкриттю правопорушень в Бердянську, – поділився з нашою редакцією планами на майбутнє секретар міської ради Олексій Холод.

##