Мэр не доволен как подрядчик осваивает почти 9 млн грн. на ООШ №6

По матеріалам пресс-службы исполкома
22.08.2017 · 12:33 · переглядів - 2999

До начала учебного года осталась всего неделя, все ли школы города к нему готовы? Городской голова Владимир Чепурной вместе со своим заместителем Юлией Дойновой посетили школу №6 чтобы проверить ход ремонтных работ. Качеством ремонта в школе недовольны.


До міського голови від керівництва ЗОШ №6 та батьків учнів надійшов ряд нарікань на роботу підрядної організації, яка виконує ремонтні роботи у цьому навчальному закладі. Міський голова Володимир Чепурний вирішив особисто перевірити усе на місці. Сьогодні разом із ним до школи №6 завітали заступник міського голови Юлія Дойнова та головний спеціаліст відділу технічного нагляду управління капітального будівництва Тетяна Томич. Разом із директором навчального закладу Оленою Ізотовою та представником підрядної організації присутні оглянули школу. У цьому навчальному закладі проводиться ремонт системи опалення, зовнішніх мереж каналізації та водопроводу, заміна вікон, утеплення горища тощо.

Директор школи Олена Ізотова висловила невдоволення якістю робіт, що проводяться. Як приклад, там, де замінюють вікна, не ставлять віконні відливи, демонтовано не усі старі труби мережі опалення, саму заміну вікон проводять не обережно, псують стіни та шпалери у кабінетах тощо.

Свої пояснення щодо цього надали представник підрядної організації та головний спеціаліст відділу технічного нагляду управління капітального будівництва Тетяна Томич.

– Нам необхідно повернутися до 6-ї школи, переглянути проект, якщо необхідно — внести зміни, але зробити, все, що їм потрібно, – наголосив міський голова Володимир Чепурний. – Основний момент сьогоднішнього огляду — усі недоробки підрядника, на які вказує директор школи, — це завдання замовника ось тут сидіти з підрядником і дивитися на виконання робіт. Це у нас проблема як по ЖКГ, так і по управлінню капітального будівництва. Тому я поставлю завдання усім своїм заступникам — є об’єкт і замовник повинен бути хоча б три рази на тиждень на цьому об’єкті. Тоді буде порядок.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок