Відбулося відкриття нової амбулаторії на «Азмолі»

По матеріалам пресс-службы исполкома
15.09.2017 · 14:20 · переглядів - 2135

Сьогодні, 15 вересня, для мешканців мікрорайону «Азмол» особливий день — вони отримали найжаданіший подарунок з нагоди ювілейного Дня міста — нову простору амбулаторію по вул. Степанянця, 9-а.

Відбулося відкриття нової амбулаторії на «Азмолі»

Чепурной Владимир

"Облаштувати нові і оснастити вже існуючі амбулаторії в мікрорайонах, щоб кожен бердянець міг отримати кваліфіковану медичну допомогу поруч зі своїм будинком, - таку мету я поставив для себе і нашої команди" - у своїй промові на урочистому відкритті зазначив міський голова Володимир Чепурний. - "До мене зверталося багато мешканців вашого району з проханням, щоб працювала амбулаторія, і от ми виконуємо свою обіцянку. Це вже шоста оновлена амбулаторія, яку ми відкриваємо у мікрорайонах (вже були відкриті в мікрорайонах “Скловолокно”, “АКЗ”, “Колонія”, “8 березня” і “Слобідка”)".

Володимир Павлович висловив слова подяки депутатам міської ради мікрорайону Жанні Безродній та Івану Братєнькову, депутатам-медикам Ксенії Бухановій та Євгену Георгієву за підтримку, а також медикам - директору КУ “БТМО” Дмитру Егорову та директору КУ „Бердянський центр первинної медико-санітарної допомоги ”Олені Пулькіній. На відкритті за багаторічну сумлінну працю на благо територіальної громади, високий професіоналізм та з нагоди 190-річчя міста Бердянська грамоти міського голови отримали лікарі та медичні сестри лікарні. А цінний подарунок „Наручний годинник” Володимир Павлович вручив з нагоди ювілейного Дня міста та за високий професіоналізм Дмитру Єгорову, Олені Пулькіній та Ксенії Бухановій.

Особливі слова вдячності міський голова висловив керівнику підрядної організації Володимиру Табакову, якій якісно і швидко зробив капітальний ремонт приміщення. А зроблено було багато — встановлено нові комунікації, ремонт підлог, стін та стелі, тощо.

Відтепер мам з маленькими дітьми педіатр буде приймати у просторому кабінеті, оснащеному спеціальними меблями (пелінатором, ліжечком тощо). Працюватиме окремий кабінет щеплення. Штат амбулаторії повністю укомплектований. Дільничні лікарі, до речі, один з них молодий фахівець, якого нещодавно запросили на роботу, матимуть оснащені необхідним обладнанням кабінет для маніпуляцій та фізіокабінет, кабінет для прийому пацієнтів, працюватиме денний стаціонар на 3 ліжка. В подальших планах організувати виїзні консультації вузьких спеціалістів. Наразі проводиться електронний запис на прийом, якій вже розпочнеться з понеділка, 18 вересня.

Присутні на заході мешканці, після урочистого розрізання червоної стрічки, на власні очі побачили просторі та світлі кабінети, головним же побажанням все ж було менш хворіти та приходити до лікарів тільки для профілактики.  




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок