Притулок для тварин розташують на приватній території з оточення Пономарьова

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.10.2017 · 18:43 · переглядів - 4035

На інформаційному дні в мерії обговорили перспективи роботи комунального притулку для тварин. Навіть поширилась інформація, що притулок вже працює. Чи відповідає це дійсності, де розташовуватиметься цей притулок з'ясувала наша редакція.

Притулок для тварин розташують на приватній території з оточення Пономарьова

На інформаційному дні в мерії заступник міського голови Григорій Горячов повідомив, що робота над створенням притулку для тварин в Бердянську триває і там вже навіть приймали перших собак, яким робили щеплення та стерилізували. Відвідавши територію, на якій має розташовуватись чи вже розташовується притулок, постає запитання, наскільки реально в такому приміщенні проводити стерилізацію чи інші види оперативного втручання?

операционная

операционная

Як би там не було, процес будівництва притулку ще не завершено. В планах, знову ж таки, за інформацією Григорія Горячова, огородити територію сіткою рабицею. Цікаво, що облаштовувати притулок представники міської влади планують на приватній території. Згідно офіційної відповіді з КП "Бердянсьекотранс" притулок розташовуватиметься за адресою вул. Будівельна, 6 і ця ділянка перебуває у власності ТОВ "Транском".

Ответ на запрос

Кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ "Транском" виступають Ігор Добича, Михайло Кукушадзе, Руслан та Юрій Пономарьови. Наскільки доречно вкладати кошти громади в розбудову інфраструктури притулку для тварин на приватній території не зрозуміло. Власник може в будь-який момент розірвати угоду про оренду з комунальною установою і питання притулку для тварин постане знову.

Відзначимо, що за 9 місяців поточного року на вилов, перевезення та утримання тварин вже освоєно 626 тисяч гривень. Крім того, 25 тисяч гривень витратили на придбання кліток та вольєрів для безпритульних тварин.

Финансирование

В результаті комунальний притулок для тварин ще далекий до відкриття. Для придбання обладнання, техніки, проведення ремонту в приміщенні ще потрібні значні кошти, тож говорити про завершальний етап створення притулку зарано. Крім того, ще є можливість переглянути рішення про розміщення комунальної установи на приватній території. Та чи  піде на такий крок нинішнє керівництво міста? Питання залишається відкритим.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок