В Бердянську планують створити притулок для жінок, постраждалим від насилля

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.11.2017 · 09:53 · переглядів - 1297

В Бердянську існує Центр соціальних служб, до якого за 5 місяців його функціонування звернулось 20 жінок. Заступник міського голови Юлія Дойнова пропонує відкрити комунальний притулок для жінок вже до 1-го червня наступного року

В Бердянську планують створити притулок для жінок, постраждалим від насилля

В комунальному притулку надаватиметься широкий спектр соціально-психологічної допомоги жінкам, які постраждали внаслідок побутового насилля. В притулку жінки зможуть провести деякий час і отримати необхідну допомогу фахівців.

Крім того, планується, що бердянський міськрайонний відділок поліції долучиться до пілотного проекту “Поліна”. Цим проектом передбачається створення спеціального відділу, який реагуватиме на звернення жінок про прояви насилля в побуті. Фахівці відділу працюватимуть і в дитячих освітніх закладах, де учні зможуть зможуть повідомити про факти насилля в сім'ї.

Існуючий сьогодні Центр соціальних служб має в своєму розпорядженні 4-кімнатну квартиру, в якій тимчасово можуть знайти притулок жінки і діти, які постраждали від насилля. За 5 місяців поточного року зафіксовано 20 звернень від жінок.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок