Мер Бердянська знову пообіцяв перевірити підприємства на видачу зарплати в конвертах

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.11.2017 · 10:11 · переглядів - 1349

Міський голова Володимир Чепурний вже декілька разів за період своєї каденції анонсує проведення масштабних перевірок на підприємствах, установах та організаціях на видачу заробітної платні в конвертах

Мер Бердянська знову пообіцяв перевірити підприємства на видачу зарплати в конвертах

З такими гучними заявами мер виступав в перші місяці своєї роботи в якості міського голови, однак дієвих результатів цих перевірок оприлюднено не було. В черговий раз свою ініціативу Володимир Чепурний озвучив мешканцям мікрорайону “Скловолокно”. Відповідаючи на запитання про тіньову зарплату на підприємствах зі сфери впливу народного депутата Олександра Пономарьова, мер закликав утриматись від прямих обвинувачень, допоки ці слова не будуть підтверджені фактами.

Чепурной Владимир

- На превеликий жаль, на деяких підприємствах продовжують виплачувати зарплату в конвертах. Ми створили спеціальну службу, яка буде займатись цим питанням. Обвинувачувати ж когось в таких діях, неправильно. Спочатку необхідно зафіксувати такі факти. Взагалі, у нас дуже багато підприємців, які в літній період не оформлюють своїх працівників і працюють під чорним прапором, - прокоментував запитання Володимир Чепурний.

Продовжуємо чекати на неймовірне і шокуюче викриття тих, про кого знають у всьому місті.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок