Володимир Чепурний відзвітував перед мешканцями АКЗ-РТС

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.11.2017 · 08:15 · переглядів - 1412

У вівторок ввечері, в актовій залі ЗОШ №7 міський голова провів третю по рахунку звітну зустріч з мешканцями міста. Володимир Чепурний розповів про досягнення в місті та здобутки влади безпосередньо в мікрорайонах АКЗ та РТС.

Володимир Чепурний відзвітував перед мешканцями АКЗ-РТС

Міський голова детально зупинився на основних видах робіт, які були виконані в мікрорайонах АКЗ та РТС. В першу чергу йшлося про освітні установи. На ремонт дитячого садочку №37 «Пізнайко» було виділено близько 400 тисяч гривень. Замінено вікна, закінчується монтаж сонячних батарей. В дитсадку №25 «Ромашка» - з міського бюджету виділено 200 тисяч гривень. На потреби школи №7 – виділено 300 тисяч гривень. В наступному році влада обіцяє замінити вікна на металопластикові. В ЗОШ №13 – вже замінено всі 114 вікон, школу обрано як майданчик для реалізації програми з інклюзивної освіти. Капітальний ремонт буде продовжено в наступному році. Загальний курс міської влади – переведення міських шкіл на індивідуальні котельні.

За кошти Громадського бюджету облаштовано майданчик поблизу клубу «Зоряний». Проводився капітальний та поточний ремонт тротуарів та доріг – відремонтовано вул. Бахчисарайську, в рамках поточного ремонту відновлено 1330 м.кв. асфальтного покриття в обох мікрорайонах. Капітально відремонтовано вул. Медову загальною вартістю 900 тисяч гривень.

Надавалась підтримка ОСББ, на 2018 рік мер пообіцяв приділити максимум уваги зонам відпочинку та ремонту доріг і тротуарів.

В своїх питаннях мешканці висловили багато дорікань на якість роботи КП «Бердянськводоканал», наголошували на необхідності ремонту внутрішньо дворових територій, відновлення зовнішнього освітлення, просили мера сприяння у вирішенню комунальних проблем мешканців гуртожитку по Верещагіна, 10. Мешканці, які прийшли на зустріч також попрохали мера сприяти у налагодженні якісного патрулювання правоохоронцями в мікрорайоні, адже ввечері дитячі майданчики перетворюються в «розливайки» під відкритим небом для пристрасних поціновувачів оковитої.

Володимир Чепурний наголосив, що всі питання, які пролунали на зустрічі будуть проаналізовані належним чином.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок