Мешканці АКЗ та РТС незадоволені рухом маршруту №4

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.11.2017 · 08:55 · переглядів - 1618

Під час зустрічі міського голови Володимира Чепурного з активом мікрорайонів АКЗ та РТС, мешканці декілька разів звернулись до мера зі скаргами на якість руху громадського транспорту.

Мешканці АКЗ та РТС незадоволені рухом маршруту №4

В першому випадку йшлося про маршрут №4/25. Бердянці звернулись до мера посприяти, щоб автобус проїжджав декілька сот метрів із заїздом на вулицю Таганрогзьку. Начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко зазначила, що офіційно маршруту №4/25 не існує в Бердянську і перевізник сам зголосився працювати на такому рейсі. Якщо виконком буде висувати вимоги до підприємця — тоді необхідно вводити новий маршрут і оголошувати конкурс.

В свою чергу міський голова Володимир Чепурний напряму звернувся до перевізника, який був присутній в залі, щоб підприємець проаналізував рентабельність руху через вул. Таганрогзьку і прислухався до побажань мешканців.

Поскаржились мешканці і на інтенсивність руху автобусів в годину пік. Вранці з 7-ї години виїхати з мікрорайону проблематично. Мер дав завдання начальнику транспортного відділу мерії проаналізувати можливість зменшення інтервалу руху транспортних засобів в години пік, за рахунок збільшення інтервалів вдень.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок