Володимир Чепурний про безпрутильних тварин: «Не бачу світла в кінці тунелю»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.11.2017 · 08:47 · переглядів - 1640

Через два роки і майже два мільйони гривень міський голова Володимир Чепурний зізнався, що не бачить дієвих засобів, щоб звільнити вулиці від безпритульних тварин.

Володимир Чепурний про безпрутильних тварин: «Не бачу світла в кінці тунелю»

Тема безпритульних тварин в останні роки стала найбільш резонансною — напади на дітей, жінок та пенсіонерів в Бердянську трапляються в різних мікрорайонах міста з періодичністю приблизно раз на декілька місяців. Для вирішення проблеми безпритульних тварин з міського бюджету виділяються мільйони гривень, чиновники рапортують про сотні стерилізованих тварин, навіть орендовано площу на території народного депутата для розташування притулку, закуплено вольєри, а реальних результатів містяни не бачать.

На зустрічі з мешканцями Центру міста, після закінчення нестримного потоку подяк, в тому числі і від активістів мікрорайону, цілий ряд запитань, в різній формі, стосувався безпритульних собак. Бердянці скаржаться на зграї з десяток особин, які без жодних проблем мешкають в центрі міста. На це міський голова лише розвів руками і зізнався, що він не знає, як розв'язати цю проблему.

Чепурной Владимир

Я вже не знаю, що роботи. У мене виникає почуття, що собак просто звозять в Бердянськ. Я ходжу по вулицях, їжджу по мікрорайонах і помічаю, що одні тварини зникають, а на їх місці з'являються нові. Я в жодному іншому місті в центральній частині населеного пункту не бачив стільки тварин, скільки їх є в Бердянську. Можливо, це пов'язано з тим, що у нас Центральний ринок в центрі. Мабуть це наш біч, не знаю, що з цим роботи, світла кінці тунелю не видно... - заявив міський голова Володимир Чепурний.

Схоже, що в Бердянську в останні два роки йде битва цивілізацій між людиною і тваринним світом у вигляді безпритульних собак. Як не дивно, homo sapiens, поки що, програють... Якщо серйозно, то дуже й дуже дивно, чому в цілому по Україні чиновники знайшли вирішення проблеми, а в Бердянську навіть “в кінці тунелю світла не видно”?




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок