В нагорной части Бердянска произошло убийство

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
30.11.2017 · 10:46 · переглядів - 5850

Фатальный инцидент случился вечером 29 ноября в одном из многоквартирных домов на улице Европейской. В результате бытовой ссоры смертельное ножевое ранение получил 33-летний мужчина.

В нагорной части Бердянска произошло убийство

По предварительным данным, инцидент произошел на фоне употребления алкоголя. Подозреваемый в совершении преступления установлен. В настоящее время проводятся следственные мероприятия.

Происшествие внесено в единый реестр досудебных расследований по ст. 115 УК «Умышленное убийство». Виновному грозит наказание от 7 до 15 лет лишения свободы.

До п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує мешканці Бердянська, яка спричинила смертельне ножове поранення тулубу своєму співмешканцю.

29 листопада близько 16 години до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що в квартирі будинку по вулиці Європейській у чоловіка ножове поранення.

Під час надання медичної допомоги чоловік 1985 року народження від отриманого ушкодження помер.

На місці події поліцейські встановили особу підозрюваної та обставини скоєння злочину.

Встановлено, що за місцем мешкання під час раптово виниклої сварки 27-річна жінка спричинила ножове поранення тулубу своєму співмешканцю. Мешканку Бердянська затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок