В Бердянську посилили контроль за наявністю «куточків споживача» в закладах торгівлі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.12.2017 · 10:45 · переглядів - 1170

Співробітники адміністративного відділу виконкому посили контроль за наявністю куточків споживачів в закладах торгівлі та надання послуг. В останні декілька місяців кількість протоколів на підприємців з цього приводу суттєво зросла.

В Бердянську посилили контроль за наявністю «куточків споживача» в закладах торгівлі

Куточок споживача обладнують для того, щоб покупці та клієнти могли отримати належну інформацію про продавця та свої права. Оформлення куточка споживача залежить від сфери діяльності та категорії товарів і послуг, які реалізуються. В куточку споживача повинна міститись інформація про підприємця, має бути книга відгуків і пропозицій, адреса і номери телефонів місцевих органів захисту прав споживачів, ліцензії, нормативні документи у вигляді окремих роздруківок або брошур, решта документів залежить від виду діяльності.

На черговому засіданні адміністративної комісії розглянули одразу декілька протоколів на підприємців за відсутність куточків споживача, їх попередули і закликали не порушити вимоги законодавства. Останнім часом, фактично на кожному засіданні комісії розглядаються подібні протоколи. Фахівці виконкому попереджають підприємців про необхідність утримання на об’єкті торгівлі повного пакету дозвільних документів на діяльність та належним чином оформляти куточки споживача.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок