Донька Баранова разом з керівництвом асоціації “Підприємці ДНР” зайнялася опаленням лікарні в Розовці

По матеріалам Наші гроші. Запоріжжя
07.12.2017 · 15:23 · переглядів - 3407

Розівська центральна районна лікарня 27 жовтня уклала угоду з ТОВ “Еко-топливо” на постачання теплової енергії вартістю 199 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Донька Баранова разом з керівництвом асоціації “Підприємці ДНР” зайнялася опаленням лікарні в Розовці

Фіма має забезпечити теплопостачання будівель лікарні  по вул. Каштановій, 14 та вул. Центральній, 122 в смт. Розівка. Обсяг  теплової енергії  орієнтовно складає 183 Гкал до кінця року.

При цьому саму ліцензію на постачання теплової енергії фірма отримала лише 8 листопада.

Фірма також займається виробництвом альтернативного палива – окатишів із лігніна гідролізного і продала партію за 300 тис. грн рік тому КП "Васильківтепломережа". Також фірма представляла свою продукцію та послуги на семінарі в Запорізькій облдержадміністрації.

ТОВ “Еко-топливо” володіє Марина Баранова (50%) та в рівній мірі Андрій Сурін, Наталія Хавроненко, Анастасія Шандра і Дмитро Михайлов.

Марина Баранова є донькою колишнього голови Запорізької облдержадміністрації  Валерія Баранова, члена політради "Народної партії", колишнього народного депутата. Він нині заступник виконавчого директора Асоціації міст України.

Директором фірми раніше вказувався Андрій Сурін. Він був помічником нардепа Валерія Баранова у 2007-2012 рр.  Нині Голова Донецької регіональної партійної організації, член Політради «Народної партії».

Наталія Хавроненко є донькою Василя Бакуліна, голови Макіївської міської організації "Народної Партії" 2007-2014 рр. Нині він очолює Асоціацію "Підприємці ДНР".  В свою чергу, Наталія Хавроненко є керівником філії Асоціації "Підприємці ДНР" в Москві, а до початку війни була керівником секретаріату Макіївської міської організації Народної партії і балотувалася від партії до Верховної ради у 2012 році.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок