Міський голова ознайомився із роботою Бердянського заводу гумотехнічних виробів «БЕРТІ»

По матеріалам пресс-службы исполкома
11.12.2017 · 15:00 · переглядів - 1716

Тривають робочі ознайомчі візити міського голови Володимира Чепурного, його заступника Ірини Плющій та виконавчого директора Бердянської Спілки промисловців і підприємців (роботодавців) Валерія Харченка на підприємства міста.

Міський голова ознайомився із роботою Бердянського заводу гумотехнічних виробів «БЕРТІ»

Минулої п'ятниці вони побували на Бердянському заводі гумотехнічних виробів «БЕРТІ». Голова правління Олександр Савченко та PRменеджер підприємства Ганна Левченко провели для гостей екскурсію по виробничих цехах та спеціалізованій лабораторії ПрАТ «БЕРТІ», де перевіряється якість гуми та продукції.

Гостям розповіли, що Бердянський завод гумотехнічних виробів створено у 1965 році. Це єдиний в Україні завод з виробництва конвеєрних стрічок усіх типів та видів. Завдяки сучасному обладнанню, потужності підприємства дозволяють виробляти більше 30 тис м.кв. конвеєрної стрічки на місяць. На заводі також виробляється шахтна стрічка, яка повинна витримувати великі температурні навантаження. Окрім цього на підприємстві виготовляються люки та кришки для оглядових колодязів, прокладки підрейкові, нашпальні для залізничних доріг, формові та неформові технічні пластини, які слугують настилом на різних виробництвах.

У подальшому плануємо випускати і гуму для взуття — розповіла PRменеджер підприємства Ганна Левченко. - Зараз ця технологія налагоджується. Вже було експериментальне виробництво, яке користувалося гарним попитом. Також на заводі є виробництво гумової крихти, яка використовується для набивання боксерських груш, а також застосовується для створення штучних футбольних полів.

Для створення гумотехнічних виробів ПрАТ «БЕРТІ» використовує гуму власного виробництва. Вона проходить контроль якості у спеціалізованій лабораторії, яка сертифікована Міністерством промислової політики України та атестована за технологічною компетентністю. Лабораторія оснащена спеціалізованим обладнанням, аналогів яких в Україні немає.

За інформацією Ганни Левченко, сьогодні на заводі більше 150 працівників. Середня заробітна плата ствновить близько 6 тис. грн. Підприємство турбується про свій персонал. Працівники забезпечуються безкоштовним харчуванням, спецодягом, а також побутовою хімією для прання спецодягу та засобами особистої гігієни для працівників виробничих ділянок та служб технічного забезпечення. За шкідливі умови праці передбачена матеріальна компенсація, а також видача молока.

ПрАТ «БЕРТІ» надає базу практики для студентів Дніпропетровського хіміко-технологічного університету. Налагоджена співпраця з місцевими вузами.

На сьогодні планується розширення ділянки створення гумових сумішей. Тож є потреба у робочих професіях — розповіла PRменеджер підприємства Ганна Левченко. - Розглядається також можливість створення у вільних корпусах підприємства гуртожитку для немісцевих працівників. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок