Підприємець власними силами виправила помилку виконкому

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.12.2017 · 08:41 · переглядів - 2103

На черговому засіданні адміністративної комісії, з третьої спроби врегулювали спірну ситуацію з підприємцем, якому видали дозвіл на встановлення МАФу прямо на каналізаційному люці.

Підприємець власними силами виправила помилку виконкому

Фахівці визначились — відповідач не винен, тим більше, що "правопорушник" виправила помилку виконкому.

Підприємець врегулювала питання в КП "Бердянськводоканал" - домовилась про перенесення люку на декілька десятків сантиметрів в сторону. За власний кошт виконала ці роботи і в підсумку встановила свою тимчасово споруду сантиметр в сантиметр відповідно до дозвільних документів виконкому.

Зрозуміло, що в цій ситуації винні фахівці виконкому. Вони не узгодили інженерні мережі і видали дозвіл з порушенням. В цій ситуації показово інше. Співробітники адміністративного відділу виконкому і члени комісії, яку очолює секретар міської ради Олексій Холод, три засідання поспіль розглядали правопорушення, суть якого полягає в тому, що приватний підприємець на 60 см (!) відхилився від наданого дозволу.

Зверніть увагу, це не розходження архетипу споруди з її фактичним виглядом, не перевищення загальної площі займаної території МАФом, не загородження пішохідних ділянок виносними стільцями і т.д. - такі види правопорушень дуже поширені влітку в Бердянську в самому центрі міста. Однак чиновники на ці правопорушення часто-густо закривають очі, тим паче, якщо з підприємця вдалось стягнути декілька зайвих тисяч гривень на користь Центрального ринку або якщо точку "кришує" депутат із "корпорації".

Людина, яка отримала дозвіл в мерії за власний кошт була змушена виправляти ситуацію. До речі, не відомо скільки витратила коштів законослухняна громадянка. Не виключено, що всі ці роботи перевищують максимально можливий розмір штрафу — 1700 гривень. Очевидно, це зрозумів і Олексій Холод, який підтвердив на засіданні, що правопорушення відбулось через неузгодженість служб. В результаті адміністративна комісія обмежилась усним попередженням відповідачці і подякувала за проведену роботу.




Останні новини Бердянська
вчора, 11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024
9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок