В Бердянську знову заговорили про будівництво заводу зі сміттєпереробки

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.12.2017 · 14:35 · переглядів - 1079

На черговій сесії міської ради Володимир Чепурний повідомив, що в Бердянську з’явилась можливість залучити інвестора для будівництва заводу зі сміттєпереробки. Інвестор має приїхати до міста найближчим часом.

В Бердянську знову заговорили про будівництво заводу зі сміттєпереробки

Розмови про будівництво заводу в Бердянську з’являються з періодичністю один-два рази на рік. У виконкомі навіть говорили, що інтерес проявляли навіть члени іспанської королівської родини. Однак, далі гучних і сенсаційних заяв чиновників справа не рухалась. Ситуація з полігоном ТПВ в Бердянську, м’яко кажучи, незадовільна. Проте, інформація про інтерес з боку потенційного інвестора не може не радувати.

Чепурной Владимир

До нас зверталось чимало охочих побутувати такий завод, однак всі вони спочатку вимагали виділення земельної ділянки для отримання кредитних коштів, а вже потів приступити до будівництва. Такий підхід нас не задовольняв. Зараз до нас звернувся інвестор, який побудував завод зі сміттєпереробки в Черкасах. Очікуємо на зустріч із ним, - заявив Володимир Чепурний на черговій сесії міської ради.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок