В Бердянську затримали серійних крадіїв

По матеріалам пресс-службы полиции
02.01.2018 · 15:44 · переглядів - 2025

Працівники поліції викрили зловмисників, які вчиняли крадіжки з магазинів Бердянська. На сьогодні доведена причетність підозрюваних до 27 крадіжок. Триває розслідування.

В Бердянську затримали серійних крадіїв

Працівники кримінальної поліції Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області затримали 37-річного чоловіка та 28-річну жінку, які скоїли серію крадіжок майна з магазинів та торгових центрів. Чоловік раніше вже був неодноразово засуджений за скоєння корисливих злочинів і звільнився із місць позбавлення волі у квітні 2017 року.

На сьогодні доведена причетність підозрюваних до 27 злочинів. Окрім того, у фігурантів працівники поліції вилучили наркотичну речовину.

Наразі стосовно чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Щодо спільниці було прийнято рішення про підписку про невиїзд.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання за санкціями статей – позбавлення волі на строк до п’яти років.




Останні новини Бердянська
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок