Торгівля у невстановленному місці? Готуйтесь до вилучення товару

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.01.2018 · 16:53 · переглядів - 1673

Адмінкомісія виконкому ініціюватиме вилучення товарів за торгівлю у невстановлених місцях

Торгівля у невстановленному місці? Готуйтесь до вилучення товару

На черговому засіданні адміністративної комісії розглянули ряд протоколів за торгівлю на загальноміських територій. Деякі з них носили повторний характер. Враховуючи систематичність аналогічних правопорушень адмінкомісія звернеться до правоохоронних органів, щоб поліціянти вилучали товар у правопорушників. 

Боротьбу зі стихійними ринками в місті вирішили перевести на новий рівень. Створення додаткових місць для продажу шляхом оголошення ярмарок Центральним ринком, докорінним чином ситуацію не змінило. На черговому засіданні 5 протоколів стосувались порушення правил міського благоустрою та захаращення міських територій ящиками та лотками для торгівлі. Всі вони були покарані штрафами. Крім того, секретар міської ради Олексій Холод виступив з ініціативою звернутись до правоохоронців, щоб вони вилучали товар при складенні адміністративного протоколу. 

Холод Алексей

 - Коли почнуть конфісковувати товар стане полегше. Крім того, треба звернутись в Управління праці та соціального захисту населення, щоб вони промоніторили чи офіційно працевлаштовані співробітники на цих об’єктах, - заявив секретар міської ради Олексій Холод.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок