Мер Бердянська ознайомився з побутом виправної колонії №77

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.02.2018 · 12:52 · переглядів - 2602

Міський голова Володимир Чепурний завітав до Бердянської виправної колонії №77, щоб ознайомитись з виробництвом та побутом ув’язнених

Мер Бердянська ознайомився з побутом виправної колонії №77

Володимир Чепурний разом зі своїм заступником Іриною Плющій та головою БСПП (р.) Валерієм Харченко, в рамках візитів до промислових підприємств міста, ознайомились з умовами утримання та виробництвом виправної колонії №77. 

На сьогодні в колонії утримуються 318 чоловік, ліміт закладу – 550 ув’язнених. На території виправного закладу розташовуються виробництво, спальна частина, яка складається з чотирьох блоків, їдальня та пральня. 

Цілодобово на виробництві задіяно 100 чоловік. В колонії виготовляють текстильну продукцію, вироби з деревини та металу. Продукцію закуповують підприємства Бердянська та з інших міст України. Мешкають ув’язнені в чотирьох житлових блоках. На території виправного закладу існує бібліотека, в фондах якої зберігається 21 тисяча книг. Їжа готується безпосередньо в колонії. Порушники режиму утримуються в ізоляторах. На території закладу є кімнати для побачень, де ув’язнені можуть проводити до трьох діб з дружинами. 

Наприкінці зустрічі міський голова Володимир Чепурний обсудив з керівником виправної колонії Максимом Чукіним сплату закладом податку за землю. За словами керівництва виправного закладу існуючий відсоток колонія неспроможна сплачувати, тому він звернувся до мера Бердянська з проханням зменшити оподаткування для виправної колонії. Володимир Чепурний пообіцяв розглянути це питання з депутатським корпусом.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок