Стихия валит борды и рвет провода. Коса без света. К 12 часам ожидается ветер до 30 м/с

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
27.02.2018 · 09:32 · переглядів - 19103

Первые результаты урагана уже видны. Бердянцы сообщают об упавших бордах, отключениях света и ободранных остановках. Спасатели предупреждают: в ближайшие часы ситуация будет только ухудшаться.

Стихия валит борды и рвет провода. Коса без света. К 12 часам ожидается ветер до 30 м/с
Автор фото Антон Никонов

Интернет-пользователи поделились снимком упавшего борда на косе. Как нам удалось выяснить: в момент падения конструкции на дорогу машин рядом не было.

К слову, на косе отсутствует свет, и бастующий РЭС в настоящий момент не занимается восстановлением подачи электроэнергии.

«Ситуация крайне напряженная. Сейчас ветер 15-20 м/с. К 12:00 ожидается усиление до 30 м/с. Первые разрушения уже пошли. ГСЧС рекомендует всем горожанам быть предельно внимательными на улицах и, по возможности, вообще не выходить из дому», - поделился с «Бердянск 24» пресс-офицер Бердянского отдела ГСЧС Артем Кривунь.

Также частично без электроснабжения остаются районы АЗМОЛ, Лиски и Слободка.

Штормове попередження

За інформацією чергового метеослужби 28 лютого очікується східний вітер 15-20 м/с, часом опади, ожеледь, налипання мокрого снігу, часом туман (видимість 500-1000 м). Температура повітря вночі -6...-8, вдень 0...-2.

Бердянців просять за можливістю обмежити пересування особистим транспортом дорогами міста

До уваги мешканців міста! У зв’язку з різким погіршенням погодних умов, шквальним вітром та обмеженою видимістю на дорогах, звертаємося до мешканців міста за можливістю обмежити пересування особистим транспортом дорогами міста для забезпечення безпеки, а також роботи комунальної техніки. Мешканців просимо з розумінням поставитись до ситуації, по можливості не виходити на вулицю без особливої потреби.

У разі виникнення заторів, переметів, обривів електромереж просимо повідомляти про це черговому виконкому за тел. 6-18-88 для оперативного реагування комунальників.

28 лютого школи працюватимуть, але батьки на свій розсуд можуть залишити дітей вдома

Як повідомила заступник міського голови Юлія Дойнова, через ускладнення погодних умов прийнято рішення, що у середу, 28 лютого, бердянські школи працюватимуть, але батьки на свій розсуд можуть залишити дітей вдома.

Громадський транспорт працюватиме незажаючи на несприятливі погодні умови

За повідомленням відділу транспорту та зв'язку виконкому незважаючи на складні погодні умови, обмеженою видимістью на дорозі громадський транспорт у режимі маршрутного таксі працює. Але у вечірній час можливі тимчасові зміни у розкладі руху та незначне скорочення часу роботи маршрутних таксі. Мешканців міста просимо з розумінням поставитись до ситуації.

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН! У зв’язку з погодними умовами обмеження руху для великовагових та маршрутних транспортних засобів на двох автошляхах

УВАГА! У зв’язку з ускладненими погодними умовами Службою автомобільних доріг у Запорізькій області вводиться обмеження руху для великовагових та маршрутних транспортних засобів з 14:00 27 лютого на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-30 Василівка – Бердянськ, з км. 46+000 - км. 136+000 від м. Токмак до м. Бердянськ та на ділянці автомобільної дороги загального користування державного значення Т-08-19 Більмак – /М-14/, з км. 7+000 - км. 51+000 у Більмацькому та Бердянському районах.

Обмеження руху для великовагових та маршрутних транспортних засобів на автошляху М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта (від м. Запоріжжя до м. Василівка)

У зв’язку з ускладненими погодними умовами Службою автомобільних доріг у Запорізькій області вводиться обмеження руху для великовагових та маршрутних транспортних засобів з 16:30 хв. 27 лютого на ділянці автомобільної дороги загального користування державного значення М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, км. 296+000 - км. 340+000 (від м. Запоріжжя до м. Василівка).

Оперативна інформація станом на 06 годину 28 лютого: з початку негоди бійці ДСНС врятували зі снігового полону 132 людини та вивільнили 87 автівок

Станом на 06 годину 28 лютого 2018 року підрозділи ГУ ДСНС для надання допомоги внаслідок несприятливих погодних умов залучалися 25 разів. Всього рятувальники вивільнили зі снігового полону 56 легковиків, 21 вантажівку, 2 мікроавтобуси, 2 автобуси, 6 автомобілів швидкої допомоги - всього 87 автомобілів, врятували 132 людини, яка потребувала допомоги. На щастя, ніхто не постраждав.

Всього від ГУ ДСНС залучалось 25 одиниць спецтехніки та 107 рятувальників.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок