На літніх ярмарках мерія Бердянська розраховує отримати 7 мільйонів гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
05.03.2018 · 11:05 · переглядів - 1000

В Бердянську триває регуляторна процедура, щодо організації ярмарок в Бердянську. Пропонується всі виручені кошти направляти на єдиний рахунок мерії. Очікується, що в 2018 році місто отримає 7 мільйонів гривень за курортний сезон.

На літніх ярмарках мерія Бердянська розраховує отримати 7 мільйонів гривень

Мерія Бердянська запустила регуляторну процедуру, згідно якої пропонується створити єдиний рахунок, на який будуть надходити всі кошти від організації та проведення ярмарків. Мова йде про всі види ярмаркової діяльності, як під час курортного сезону, так і від тематичних ярмарків. 

За інформацією начальника управління економіки Юлії Орлової до виконкому надійшла лише одна пропозиція до даного регуляторного акту. В цьому році очікується, що за результатами ярмаркової діяльності в 2018 році Бердянськ отримає 7 мільйонів гривень.

Крім того, Юлія Орлова підкреслила, що за минулий рік, від мешканців міста не надійшло жодної скарги на об'єкти ярмаркової діяльності. Тобто, жодна тимчасова споруда, яка функціонувала в центрі міста не викликала нарікань з боку бердянців. Як правило, скаржаться містяни на шум з кафе, наголосила Юлія Віталіївна.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок