Краще пізно, ніж ніколи: виконком ініціює направляти кошти з ярмарок напряму до бюджету

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.02.2018 · 11:28 · переглядів - 923

Відповідну регуляторну процедури на цьому тижні запускає виконавчий комітет. Планується, що організатором ярмарок, незалежно від пори року, виступатиме виконавчий комітет. Кошти від цих заходів надходитимуть на спеціально створений рахунок

Краще пізно, ніж ніколи: виконком ініціює направляти кошти з ярмарок напряму до бюджету

На засіданні робочої групи з регуляторної політики, ухвалено рішення запустити процедуру регуляторного акту про реформування системи організації та проведення ярмарок в Бердянську. За словами начальники управління економіки Юлії Орлової, планується створити єдиний підхід до проведення всіх ярмаркових заходів в Бердянську впродовж року. Промислові, сільськогосподарські, приурочені до свят чи літні —  будуть організовуватись виконкомом. Кошти надходитимуть на спецільний рахунок. В разі, якщо кількість бажаючих взяти участь в ярмарку перевищуватиме кількість вільних місць на визначеній території під ярмарок, визначити учасників будуть за допомогою проведення відкритих аукціонів.

На уточнююче запитання депутата Віталія Байдали, чи не під два комунальні підприємства (Центральний ринок та Аншлаг) готується ця система, Юлія Орлова запевнила, що проводитиме їх виконком напряму. 

Думку частини підприємців озвучила Карина Максимова, наголосивши, що проводячи ярмарки з продажу речей, в яких здебільшого беруть участь підприємці з інших міст, міська влада притісняє місцевих бізнесменів, які круглий працюють в Бердянську. Виступаюча закликала міську владу знайти спосіб створити умови, в яких б місцеві підприємці не відчували утисків.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок