Надзвичайна подія в Бердянському пологовому будинку

По матеріалам БТМО
09.03.2018 · 12:49 · переглядів - 5989

Сьомого березня приблизно о 5.50 ранку у пологовому будинку КУ БМР Бердянське ТМО сталася надзвичайна подія

Надзвичайна подія в Бердянському пологовому будинку

Невідомими людьми була зроблена спроба крадіжки системи подачі кисню, яка поставляє кисень в пологовий будинок. При з'ясуванні обставин було встановлено, що трубопровід був зірваний зі стіни разом з кріпленнями, та залишений на землі. Цілісність кисневої системи була порушена в багатьох місцях. Разом з кисневою трубою зірвали міський телефонний кабель та зігнули металевий стовп, який підтримував трубопровід. В результаті вандальних дій під загрозою опинилися життя новонароджених бердянців, майбутніх матерів, жінок, які потребують невідкладного оперативного втручання і чиє життя залежить від наявності кисню. Дуже сподіваюсь, що поліція встановить особи цих вандалів і ми всі дізнаємося їхні імена і зможемо подивитися в очі цим людям, які на одну чашу терезів поставили невелику фінансову складову, а на іншу життя породіль, новонароджених, наших дружин та матерів. Хочу відзначити фінансову сторону, що той шматок металу, який можна було здати як брухт, коштує копійки, а відновлення системи подачі кисню - далеко не одну тисячу гривень.

Величезну подяку висловлюю технічній службі «БТМО» та колективу «ТЕХНОКЛИМАТ», які в найкоротші терміні налагодили резервне постачання киснем пологових залів та палат інтенсивної терапії. І протягом восьми годин під проливним дощем і в скаженому холоді відновили систему подачі кисню.

Адміністрація, медичний персонал та працівники Бердянського ТМО звертаються до всіх мешканців міста Бердянська з проханням не ставити під загрозу безпеку людей з метою наживи. Адже навіть незначний збиток, нанесений медичному закладу, може призвести до трагедії та забрати чиєсь життя.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок