Як зупинити розкрадання і вандалізм у бердянських лікарнях?

По матеріалам ТВ-5
14.03.2018 · 09:47 · переглядів - 1392

Сьомого березня вранці, напередодні святкових вихідних, пологове відділення Бердянської міської лікарні на кілька годин залишилося без централізованої подачі кисню. Як з’ясувалося пізніше, невідомі спробували вкрасти кілька метрів трубопроводу.


Пошкодження трубопроводу у міській лікарні помітили одразу щойно почався витік кисню. Тож ніхто з породіль і малюків не постраждав. Лікарі обурені діями тих, хто намагався вкрасти життєво необхідне обладнання. Ремонт магістралі тривав більше восьми годин. Подібні випадки, кажуть медики — не поодинокі. Від дрібних і до тих, які оцінюються у десятки, а іноді і сотні тисяч гривень.

Один із способів зупинити розкрадання і вандалізм — створення штатної охорони, установка камер відеоспостереження, паркану по периметру території лікарні. Але, обладнати територію камерами спостереження і найняти спеціалізовану охорону — це непідйомні кошти для бюджету міста. Залишається тільки сподіватися, що люди, які грабують медустанови, зрозуміють, що і їхні рідні можуть у цей час опинитися на операційному столі. Чи буде на той момент кисень, гарантію можуть дати тільки самі вандали.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок