11 років позбавлення волі за вбивство

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
14.03.2018 · 13:09 · переглядів - 1515

Бердянською місцевою прокуратурою забезпечено належне підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 48 – річного зловмисника, який у липні 2017 року позбавив життя раніше знайомого

11 років позбавлення волі за вбивство

Так, реалізуючи свій злочинний намір, громадянин В. перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, маючи умисел, направлений на заподіяння смерті Л., діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин наніс потерпілому удари обухом сокири та молотком по голові, також наносячи удари руками та ногами по обличчю, по грудній клітині тулубу,чим спричинив останньому тілесні ушкодження, що призвели до його смерті.

Крім того, вранці  того ж дня, знаходячись в кімнаті потерпілого, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою таємного викрадення чужого майна, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, шляхом вільного доступу, зі столу таємно викрав мобільний телефон який належав вбитому Л.

Після цього, В. з вказаним майном залишив місце скоєння злочину та розпорядився ним на власний розсуд.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи Бердянським міськрайонним судом, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
радник юстиції

Геннадій Вікторович Фомін




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок