Ботанічний сад в Бердянську: ескізний проект

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.03.2018 · 10:14 · переглядів - 5654

Міський голова Володимир Чепурний не полишає ідею з розбивкою ботанічного саду в Бердянську. Київський розсадник декоративних рослин представив ескізний проект дендропарку на території станції юних натуралістів.

Ботанічний сад в Бердянську: ескізний проект

За словами міського голови вартість розробки проекту дендропарку перевищує 450 тисяч гривень. У мера є серйозні сумніви, що депутати на даному етапі готові підтримати цю ініціативу. Однак, повернутись до розгляду цієї ініціативи влада може вже восени.

Згідно представленого ескізного проекту планується зберегти існуючі зелені насадження та створити нові зелені та розважальні зони. Розбити парк планують в нагірній частині міста в районі станції юних натуралістів. Розробник проекту пропонує створити інтерактивну зону для підлітків, для дітей дошкільного віку, зону експозиції. В парку планується висадити хвойні дерева, клени, платани, павлонії, сакури, софору японську, ліквідамбар, коелертерії, магнолії та липи Генрі, - єдина липа, що квітне вкінці літа!

На території дендропарку запроектовані еко-альтанки, алея шахів, куточок з фонтанами, тропа здоров'я та лавки для відпочинку.

Повну версію презентації майбутнього парку можна подивитися за посиланням - https://drive.google.com/file/d/15EL3ss6YlazrPgBiO9Ht_pUWXVFLuZp4/view




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок