Миколу Ільїна відновили... і одразу звільнили з посади в.о. директора БМТП

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.03.2018 · 12:39 · переглядів - 5408

В соціальних мережах співробітники Бердянського морського торговельного порту розповсюдили інформацію про відновлення і нове звільнення Миколи Ільїна з посади в.о. директора БМТП. Цю інформацію нам підтвердив особисто Микола Іванович.

Миколу Ільїна відновили... і одразу звільнили з посади в.о. директора БМТП

Наказом Міністерства інфраструктури України Миколу Ільїна відновили на посаді в.о. директора Бердянського морського торговельного порту 23 березня, а вже 26-го березня — наступного робочого дня, видано наказ про звільнення Миколи Ільїна, у відповідності з п.5 ст. 41 Кодексу законів про працю.

Ильин Николай

В Міністерстві видали наказ 23 березня, в якому зазначено, що я маю бути ознайомлений з ним. Зрозуміло, що процедури не дотримались і вже 26-го березня видали наказ про звільнення. Вважаю, що такі дії є порушенням законодавства. Ми наполягатимемо на тому, що рішення Апеляційного суду Запорізької області ще не виконано. Після ознайомлення з новими наказом, ми його обов'язково оскаржимо в судовому порядку, - прокоментував Микола Ільїн.

Нагадаємо, Миколу Ільїна звільнили з посади в.о. директора БМТП в квітні минулого року. Рішення Апеляційного суду Запорізької області від 5-го грудня 2017 року зобов'язало профільне Міністерство відновити Миколу Ільїна, визнавши його звільнення незаконним. Майже 4 місяці рішення не виконувалось, а 23 березня Мінінфраструктури формально виконало рішення і наступного дня видало новий наказ про звільнення Ільїна.

Дії Міністерства можуть стати негативним прецедентом, який засвідчуватиме, що відстоювати трудові права в Україні законним способом, через суди, абсолютно не дієвий спосіб.




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок