Портовики вимагають від міністерства відновити Миколу Ільїна на посаді

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.03.2018 · 13:30 · переглядів - 2944

Колектив Бердянського морського торговельного порту продовжує боротьбу за власне підприємство. Портовики в черговий раз вийшли на мітинг біля управління БМТП та звернулись до міністра інфраструктури України Володимира Омеляна та Прем'єра Володимира Гройсмана з вимогою відновити на посаді Миколу Ільїна

Портовики вимагають від міністерства відновити Миколу Ільїна на посаді

Головним приводом для проведення мітингу стало ігнорування міністерством інфраструктури рішення Апеляційного суду Запорізької області від 5-го грудня 2017-го року про відновлення Миколи Ільїна на посаді в.о. директора БМТП. Докери, інженери, механіки та інші портовики обурюються, чому в міністерстві закликають діяти законним способом, а самі в той час ігнорують законне рішення суду.

 - Ми завжди діємо в рамках Закону, в законний спосіб висловлюємо свою позицію, чітко виконуємо свої обов'язки і нам не зрозуміло, чому в Міністерстві ігнорують Закон, - в своєму виступі обурився бригадир БМТП Микола Ярмоленко. - Вже не має сили терпіти беззаконня та поступовий занепад порту. Виконайте рішення суду, Володимире Омеляне!

Портовики підтримали резолюцію і направили звернення в Кабмін та міністерство інфраструктури.

Наразі виконує обов'язки директора БМТП Олександр Трощенков. Колишній очільник підприємства Богдан Бабець звільнився на минулому тижні.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок