У Бердянську розпочалися перші суботники

По матеріалам пресс-службы исполкома
06.04.2018 · 08:42 · переглядів - 912

Підтримавши заклик міського голови Володимира Чепурного почати наводити порядок на своїх територіях, вже сьогодні у мікрорайонах міста розпочалися перші суботники.

У Бердянську розпочалися перші суботники

У мікрорайоні «32 округ» голова комітету Олена Зубко разом із студентами БМК ЗНТУ та мешканцями міста працювали на територіях по вул. Привокзальній, 70; Першотравневій 1/48, 3/35; Лієпайській, 21 та Морській 50, 52. Мешканці та студенти прибирали сміття та листя, висаджували квіти та дерева, білили бордюри тощо.

Олена Зубко відзначила, що мешканці 32 округу завжди стараються підтримувати порядок на своєму мікрорайоні та виходять працювати як тільки дозволяє погода.

Працювали сьогодні і у мікрорайоні «Ліски». Як розповіла голова комітету Наталя Скорик, у мікрорайоні зараз проходять локальні суботники, мешканці прибирають біля своїх дворів, висаджують квіти. Вуличні комітети організувалися і вже прибрали у Молодіжному парку, на дитячому майданчику по вул. Українських партизан, прибирають та фарбують автобусні зупинки. Найближчим часом у планах лісівців ремонт та фарбування дитячих майданчиків, а також висаджування квітів біля нових сходів, що з’єднують Ліски з Азмолом.

«У нас курортний район, і щоб він був привабливим, ми завжди стараємося підтримувати тут чистоту та порядок» - відзначила голова комітету мікрорайону «Ліски» Наталя Скорик.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок