У Бердянську на бульварі Шевченка буде встановлено кований арт-об’єкт

По матеріалам пресс-службы исполкома
25.04.2018 · 09:24 · переглядів - 1311

Уже третій рік поспіль у нашому місті буде проходити фестиваль ковалів «Сталева хвиля»

У Бердянську на бульварі Шевченка буде встановлено кований арт-об’єкт

У цьому році за ініціативою міського голови Володимира Чепурного він буде присвячений творам Великого Кобзаря Т.Г. Шевченка. Бердянські ковалі-студенти з Бердянського машинобудівного професійного ліцею на чолі із своїм майстром Олександром Шапошником завершують виготовлення кованого арт-об’єкту, який за ініціативою міського голови планують встановити на оновленому бульварі Шевченка. А для усіх учасників фестивалю буде домашнє завдання — виготовити елементи тину, який планують встановити навколо цього арт-об’єкту.

Сьогодні на бул. Шевченка відбулася невелика робоча нарада, у якій взяли участь депутати міської ради, майстер виробничого навчання Бердянського машинобудівного професійного ліцею, автор арт-об’єкту Олександр Шапошник, представники комітету мікрорайону “Скловолокно” та управління містобудування та архітектури виконкому. Присутні визначилися із місцем, де можна було б встановити нову пам’ятку Бердянська. Одноголосно була підтримана ділянка біля школи №11.

Як розповів майстер виробничого навчання Бердянського машинобудівного професійного ліцею Олександр Шапошник, висота арт-об’єкту 1,5 метри, вага близько 100 кг. Це кобза під деревом калини, біля якої сувій із цитатами з творів Т.Г. Шевченка.

За результатами наради було запропоновано спеціалістам управління містобудування та архітектури виконкому розглянути можливість облаштування доріжок до встановленого арт-об’єкту, щоб усі бажаючі могли фотографуватися, а також підготувати пропозицію на депутатський корпус зі встановлення камери відеоспостереження за цим об’єктом на базі школи.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок