Бердянські дитячі заклади освіти не відповідають вимогам пожежної безпеки. Ситуацію планують виправити за 3 роки

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.05.2018 · 09:00 · переглядів - 848

Профільний заступник міського голови Юлія Дойнова, на засіданні комісії з питань планування бюджету озвучила приголомшливі дані — всі заклади освіти — дошкільна, шкільна і позашкільна (окрім реконструйованої школи №1) не відповідають вимогам протипожежної безпеки. Виправити ситуацію планують за три роки.


Дойнова Юлия

Після інцидентів в Кемерово РФ була проведена перевірка протипожежної безпеки в закладах освіти. Лише в одній школі, яку ми сьогодні відкрили, встановлена пожежна сигналізація "Антипаніка". Десятками років цих сигналізацій не було. Нам треба рухатись в цьому напрямку і вирішувати проблему, - повідомила депутатів Юлія Дойнова.

На черговій сесії міської ради, пропонується затвердити програму, якою передбачається створення комплексної системи протипожежної системи в закладах освіти. Загальна вартість робіт на сьогодні становить 8 мільйонів 988 тисяч гривень.

Дойнова Юлия

Реалізація програми передбачає, окрім встановлення протипожежної сигналізації "Антипаніка", монтування електрощитових, пожежних виходів в кожному закладі, - поінформувала депутатів та громадськість Юлія Дойнова.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024
24 березень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок