Прокуратура домоглась поновлення прав держави на об’єкти нерухомості колишнього санаторію «Бердянськ»

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
04.06.2018 · 16:18 · переглядів - 964

Прокуратура домоглась реального поновлення прав держави на об’єкти нерухомості колишнього санаторію «Бердянськ» загальною площею понад 2 тис. кв.м.

Прокуратура домоглась поновлення прав держави на об’єкти нерухомості колишнього санаторію «Бердянськ»

Прокуратурою Запорізької області систематично вживаються заходи до виконання рішень судів за власними позовами на захист інтересів держави.



Так, господарським судом Запорізької області постановлено рішення, яке у жовтні 2016 року залишив без змін суд апеляційної інстанції, про задоволення позову прокуратури області та витребування у власність держави в особі Фонду державного майна України об’єктів нерухомості колишнього санаторію «Бердянськ» загальною площею 2862,5 кв.м., який знаходиться по бульвару Тінистому у Бердянську.

З метою повернення у власність держави зазначених об’єктів санаторно-курортного призначення прокуратурою області налагоджено взаємодію з Фондом державного майна України та його регіональним відділенням у Запорізькій області.

Наслідком узгоджених дій прокуратури та органів державної влади стало фактичне реальне поновлення у березні та травні поточного року прав держави на більшу частину з указаних об’єктів нерухомості загальною площею понад 2000 кв.м.

Ініційовані прокуратурою області дії на виконання рішення суду щодо реєстрації права державної власності на решту об’єктів наразі тривають




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок