Наживо. Турнір з вільної боротьби у місті Бердянськ

Бердянськ 24
13.06.2018 · 10:06 · переглядів - 2308

Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь майстра спорту міжнародного класу В. Федоренка


У Бердянську стартував І Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь майстра спорту міжнародного класу В. Федоренка

Протягом двох днів 12 та 13 червня у Бердянську у міському Палаці культури проходитиме І Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь майстра спорту міжнародного класу Володимира Федоренка, багаторазового чемпіона України, спартакіад України у ваговій категорії 68-74 кг. Організаторами турніру виступають борцівський клуб “Лев” та відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету. Змагатимуться учасники з різних міст України.

На урочисте відкриття турніру завітали міський голова Володимир Чепурний, секретар міської ради Олексій Холод, головний спеціаліст управління фізичної культури, молоді та спорту ЗОДА Євгенія Катріч та начальник Запорізького обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, суддя міжнародної категорії Андрій Муштай.

Усіх учасників турніру із початком змагань привітав міський голова Володимир Чепурний: “Хочу подякувати організаторам, що турнір проводиться саме в Бердянську, де мешкав наш земляк Володимир Федоренко. Сьогодні такий олімпійський вид спорту як вільна боротьба набуває популярності у нашому місті. Міська влада не стоїть осторонь. На початку цього року на базі Дитячо-юнацької спортивної школи ми відкрили відділення вільної боротьби, оскільки бачимо, що у нас багато дітей, які хочуть займатися цим видом спорту. Вже є 8 груп. З 96 дітьми займаються два тренери. Це дуже гарний вид спорту, думаю, що він буде розвиватися і далі у нашому місті і міська влада буде його підтримувати, оскільки ми хочемо, щоб наші діти були здорові”.

Під час урочистого відкриття було вручено і ряд нагород. За багаторічний, вагомий внесок у розвиток вільної боротьби у Запорізькій області та Україні та за організацію та проведення І Всеукраїнського турніру подяки від Запорізької міської федерації вручено президенту борцівського клубу “Лев” Геннадію Бабаяну, старшому тренеру клубу Євгену Максимчуку та тренеру Едуарду Гейко.

За вагомий внесок у розвиток вільної боротьби у м. Бердянськ подяки борцівського клубу “Лев” вручено міському голові Володимиру Чепурному та секретарю міської ради Олексію Холоду.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок