В Бердянському порту пройшов День відкритих дверей

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.06.2018 · 14:16 · переглядів - 3604

До Дня працівників морського та річкового флоту в Бердянському порту організували День відкритих дверей, святковий концерт та солодкі гостинці.

В Бердянському порту пройшов День відкритих дверей

В цьому році порт Бердянськ відзначає 188 років від дня заснування. Традиційно День народження порту та професійне свято бердянські портовики відзначають одночасно. В цьому році на площі перед управлінням ДП БМТП відбувся святковий концерт на якому зі словами привітань до портовиків звернулись в.о. директора Бердянського морського торговельного порту Олександр Трощенков, начальник Бердянської філії АМПУ Олександр Барчан, голова профспілкового комітету Василь Гривко, заступник міського голови Юлія Дойнова та депутат Володимир Безверхий.

Грамотами профільного міністерства, адміністрації БМТП та АМПУ, подяками міського голови виступаючі відзначали кращих працівників двох державних підприємств.

Портовики підготували для гостей одразу декілька приємних сюрпризів — чай та морозиво, а також можливість відвідати територію стратегічного підприємства. Навантажувальна




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок