Нічний вибух «Лотереї» в центрі Бердянська (оновлено)

Бердянськ 24
06.07.2018 · 11:45 · переглядів - 4956

Вибух в центрі Бердянська. Чоловік гранатою намагався підірвати зал лотереї

Нічний вибух «Лотереї» в центрі Бердянська (оновлено)

Приблизно о 1-й годині ночі в центральній частині міста по вул. Перемоги пролунав вибух. За даними нацполіції чоловік кинув гранату в зал національної лотереї.

На щастя, обійшлось без жертв з боку працівників закладу. Матеріальна шкода встановлюється.

Підривника затримали майже одразу після вибуху. Його мотиви визначають в бердянському відділку поліції. Відомо, що це мешканець Бердянська, раніше судимий.

Останнім часом розповсюдження вибухонебезпечних предметів доволі часто стає причиною подібних пригод. Нагадаємо, що в січні від розриву гранати серйозно постраждали бердянські правоохоронці і помер злочинець. Раніше від вибуху набою в будинку по вулиці Перемоги отримали важких травм підлітки.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника, який підірвав приміщення

Працівники поліції групи реагування затримали на місці злочину чоловіка, який кинув вибуховий пристрій в приміщення Національної лотереї в місті Бердянськ. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

6 липня о 01:13 до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні Національної лотереї по вулиці Праці в місті Бердянськ стався вибух. На місце події негайно прибули працівники поліції групи реагування, які на виході із закладу затримали зловмисника.

Встановлено, що місцевий мешканець 1981 року народження кинув до приміщення вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху постраждалих немає.

З місця події вилучено металеві частини та мікрочастини. Призначено судові експертизи.

Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що поліцейські спільно зі співробітниками СБУ області припинили незаконну діяльність злочинного угрупування, яке організувало схему незаконного промислу з вилову живих біоресурсів, під час нерестової заборони в Азовському морі та Каховському водосховищі.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок