В Бердянську працівники кримінальної поліції оперативно затримали грабіжницю

По матеріалам пресс-службы полиции
20.07.2018 · 12:40 · переглядів - 1080

До шести років позбавлення волі загрожує зловмисниці, яка пограбувала місцеву мешканку в місті Бердянськ. Підозрювана затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В Бердянську працівники кримінальної поліції оперативно затримали грабіжницю

19 липня близько 08:00 до чергової частини Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення, що по вулиці Мічуріна пограбували жінку.

Невідома штовхнула мешканку міста Бердянськ 1951 року народження, яка ховалася від дощу в арці багатоповерхового будинку. Жінка впала, а зловмисниця зірвала з її шиї золотий ланцюжок та зникла.

Потерпіла надала поліцейським прикмети підозрюваної. Було орієнтовано наряди поліції, які знаходились на охороні публічної безпеки.

Вже через дві години працівники кримінальної поліції затримали підозрювану в центральній частині міста. Нею виявилась уродженка Криму 1991 року народження, яка на теперішній час мешкає у Бердянську.

Викрадену річ вилучено.

На сьогодні підозрювана затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок