Начальник Бердянського відділу поліції провів виїзний прийом жителів Осипенківської територіальної громади

По матеріалам пресс-службы полиции
20.07.2018 · 17:22 · переглядів - 879

19 липня в рамках ознайомлення і контролю за станом охорони громадського порядку на території Бердянського району, начальник Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області полковник поліції Олег Фомічов провів виїзну зустріч з керівництвом Осипенківської територіальної громади і поспілкувався з громадянами, у яких виникли питання юридичного характеру.

Начальник Бердянського відділу поліції провів виїзний прийом жителів Осипенківської територіальної громади

Керівник поліції довів стан криміногенної обстановки у районі, які заходи вживаються щодо його покращення і, зокрема, на території громади. Також з головою селищної ради Валентином Смагою і його заступником Олегом Агейкіним були обговорені обсяги і строки виконання «Програми забезпечення громадської безпеки і профілактики злочинності на території Осипенківської громади», яка була прийнята місцевими депутатами, що передбачає встановлення камер відео спостереження, придбання автотранспорту для дільничного офіцера поліції, що обслуговує дану територію. Також була затронута тема створення громадського формування з числа авторитетних місцевих жителів, що суттєво б вплинуло на загальну безпеку і стало б істотної допомогою місцевому дільничному Олександру Нестерову. 

Громадянам, які прийшли на прийом з приводу тривалої конфліктної ситуації з сусідом, були роз’яснені межі цивільних відносин, і там де починається адміністративна і кримінальна відповідальність, і які не можна порушувати. Правова оцінка буде прийнята після всебічного вивчення питання у т.ч. з залученням місцевої громадськості.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 061-53 – 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок