Володимир Чепурний відправиться до Канади з робочим візитом

По матеріалам пресс-службы исполкома
21.07.2018 · 09:51 · переглядів - 2441

Бердянськ увійшов до складу української делегації, яка відвідає з робочим візитом Канаду

Володимир Чепурний відправиться до Канади з робочим візитом

Всього 8 міст України, які успішно співпрацюють з проектом "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС) та показують ефективність роботи органів місцевого самоврядування, отримали можливість з 21 липня по 1 серпня відвідати з робочим візитом Канаду. Від Запорізької області в склад делегації увійшов тільки Бердянськ, який представлятиме міський голова Володимир Чепурний.

В ході візиту – учасники делегації матимуть можливість вивчення канадських моделей та кращих практик у сфері демократичного врядування та місцевого економічного розвитку, зокрема щодо стратегічного планування, залучення інвестицій та підтримки розвитку бізнесу та інше.

Нагадаємо, Бердянськ є одним з 16 міст України, які співпрацюють з Програмою “Партнерство для розвитку міст” (ПРОМІС), яка впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансування міністерства міжнародних справ Канади. Наразі спільно з консультантами вже розроблено проект Стратегії розвитку м. Бердянськ на період до 2027 року, триває розробка маркетингової та комунікаційної стратегій. Для нашого міста, де вже активно впроваджуються проекти, що фінансуються ПРОМІС, це можливість закріплення стосунків, продовження співпраці. Витрати на поїздку делегації бере на себе канадська сторона.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок