«Соціальні працівники», злочинці, ДТП і нагороди в зведенні поліції за тиждень

По матеріалам пресс-службы полиции
30.07.2018 · 13:16 · переглядів - 1569

У період з 23 по 30 липня до Бердянського відділу поліції із заявами звернулося 964 громадян, до ЄРДР внесено 89 повідомлень про злочини, до адміністративної відповідальності притягнуто 255 осіб, у т.ч. 10 за керування транспортними засобами у стані сп’яніння

«Соціальні працівники», злочинці, ДТП і нагороди в зведенні поліції за тиждень

Наголошую на недопустимості сідати за кермо після вживання алкоголю - не руйнуйте чужі і своє життя. Сталося 7 ДТП, у 3-х є постраждалі, про це на сфоїй сторінці в Фейсбук розповів начальник Бердянскої поліції Олег Фомічов.

Серед заяв традиційно багато звернень про конфлікти на сімейному і побутовому підґрунті, у т.ч. з спричиненням тілесних ушкоджень, на фоні зловживання алкоголем. Також маються випадки крадіжок залишених без нагляду речей – на пляжах, в кафе, місцях тимчасового проживання. За підозрою у їх скоєнні затримано ряд осіб.

Порадувала молодь. 23 липня за інформацією неповнолітніх, які займалися спортом на стадіоні «Торпедо» - вони звернули увагу на невідомого чоловіка, який «крутився» біля їх речей – у під’їзді однієї з багатопеверхівок було затримано жителя Харківської області, у якого було вилучено телефон, який проходить по базі речей, що перебувають у розшуку. Перевіряється його можлива причетність до скоєння злочинів на території міста.

Дякувати попереджувальній діяльності ЗМІ, громадськості, роботі оперативних служб і співробітників відділу кіберполіції, нам, практично, вдалося звести нанівець злочини типу дзвінків «ваш син у поліції, треба передати гроші для «вирішення» питання». На жаль, рідко, але ще трапляються, випадки шахрайства з боку так званих «соціальних працівників». Так, 23 липня близько 13 години у під’їзді будинку по вул.Північна до пенсіонера 1942 року народження звернулася поки невстановлена жінка. Вона представилася соціальним працівником, яка, начебто, забезпечує пенсіонерів безкоштовною олією. Заявник запросив її до себе у квартиру і поки готував посуд «для олії» на кухні, вона вкрала у нього особисті кошти. Будь ласка, проведіть роз’яснювальну роботу зі своїми родичами похилого віку, особисто з тими хто проживає окремо. У разі, якщо хтось став свідком такої «обробки» ваших сусідів пенсіонерів з боку невідомих, які представляються соціальними або іншими державними працівниками, прошу негайно повідомляти на «102» - будемо перевіряти.

27 липня у Києві керівництвом Національної поліції України були проведені збори співробітників підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки. Відбувся обмін досвідом по заходам направлених на збереження водних ресурсів і по забезпеченню безпеки громадян на воді – а бердянці не з чуток знають, що море не вибачає помилок, легковажності у всі пори року. По підсумкам роботи за 1-ше півріччя були відзначені кращі співробітники. Серед інших відзнаки МВС України отримали співробітники сектору водної поліції Бердянського відділу поліції Денис Овчинников і Роман Георгінов.

По всім питанням можна звертатися до Бердянського відділу поліції за адресою вул.Грецька, 5, у т.ч. за телефонами довіри: 4-72-02 приймальна начальника відділу, 3-51-02 – чергова частина або 102.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок