В Бердянську розпочалася боротьба з карантинними рослинами

По матеріалам пресс-службы исполкома
08.08.2018 · 14:49 · переглядів - 756

Розпорядженням міського голови Володимира Чепурного були затверджені заходи Боротьба з амброзією

В Бердянську розпочалася боротьба з карантинними рослинами

З метою посилення та удосконалення роботи з ліквідації карантинних рослин та утримання територій міста у належному санітарному стані відповідні служби виконкому Бердянської міської ради, комунальні підприємства, ОСББ протягом вегетаційного періоду карантинних рослин та бур’янів повинні проводити заходи зі знищення карантинних рослин (амброзії полинолистої, повитиці) та своєчасного покосу трав на території міста, на ділянках, прилеглих до житлових будинків, вздовж зливостоків, на території міських кладовищ №1, №2 тощо.

Наразі КП “Зеленгосп” з травня місяця вже провів покіс карантинних рослин на закріпленій території 145,92 га.

Розпорядженням міського голови також рекомендується керівникам підприємств усіх форм власності, організацій, установ, лікувально-оздоровчих закладів, орендарям, а також власникам будинків на правах приватної власності провести вищезазначені заходи на відведених ділянках і на відстані 20 м від межі відведеної ділянки.

Відділу фітосанітарних заходів на кордоні управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області рекомендується здійснювати державний контроль, інспектування та моніторинг міських територій у межах своїх повноважень.

Управління житлово-комунального господарства виконкому звертається до ОСББ, комітетів мікрорайонів та усіх бердянців з проханням навести порядок на своїх прилеглих територіях. Тільки небайдуже ставлення та участь кожного в знищенні амброзії допоможуть викорінити зловісний бур'ян.

Якщо ви дбаєте про своє здоров'я і своїх близьких - виривайте рослину-алерген з коренем!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок