Скандальна зупинка на Азмолі – депутати просять збільшити обсяги фінансування реконструкції

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.08.2018 · 08:20 · переглядів - 1589

Реконструкція зупинки в мікрорайон Азмол – «Школа» в цьому році претендує на звання одного з найрезонансніших об’єктів. Після врегулювання питання і запуску робіт депутат Іван Братеньков знову актуалізував дане питання.

Скандальна зупинка на Азмолі – депутати просять збільшити обсяги фінансування реконструкції

Спершу депутати планували виділити на реконструкцію зупинки майже 10 тисяч доларів (за розцінками курсу валют квітня), після резонансу в суспільстві обсяги фінансування зменшили до 92-х тисяч гривень. Виграв конкурс на право проведення ремонтних робіт ПП Павлов.

З тих пір минуло майже 4 місяці і на черговому засіданні комісії з питань ЖКГ депутат від цього мікрорайону Іван Братеньков виступив з ініціативою збільшити обсяги фінансування даної зупинки, а рішення, прийняте під тиском громадськості, назвав необдуманим. За словами депутата кошти необхідні для благоустрою прилеглої території. Нагадаємо, за одним з проектів, який публікувала фірма PavlovProduct, після реконструкції, зупинка мала перетворитись на павільйон.

Відзначимо, що реконструкція даної зупинки вже достатньо затягнулась. Переможця було визначено в квітні, згідно конкурсної заявки кінцевий термін завершення реконструкції сплив 20.06., а роботи на об’єкті ще не завершено.

Документ

Враховуючи, що реконструкція проводиться силами лише двох робітників (здебільшого на об’єкті постійно перебувають декілька чоловіків) підрядник не квапиться із завершенням робіт. З урахуванням пропозиції Івана Братенькова, в разі запуску нової конкурсної процедури, ремонт однієї зупинки може розтягнутись більше ніж на пів року…




Останні новини Бердянська
сьогодні, 8 травень, середа 2024
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок